Marmara Bölgesi’nin En Büyük Türk Bayrağı Körfez’de


Genç işadamı İbrahim Yıldız tarafından yaptırılan dev Türk Bayrağı 20 X 30 metre boyutlarında ve 600 metrekarelik dalgalanma yüzölçümüne sahip. Körfez’in tanınmış simalarından olan Veli Yıldız’ın da kardeşi olan İbrahim Yıldız’ın bu girişimi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

66 metrelik çelik direk üzerine asılan Türk Bayrağı, kilometrelerce öteden fark edilecek büyüklükte. Şirinyalı mevkii D-100 Karayolu Kuzey şeridinde Gündüz Caddesi Numara 42’de yer alan Ata Petrol akaryakıt bayiinde dikilen Türk Bayrağı, 19 Mayıs günü dalgalanmaya başladı.

Dev görüntüsü ile vatandaşların da ilgisini çeken Türk Bayrağı için yoldan geçen insanların durup, resim çektirerek yollarına devam ettikleri belirtiliyor. İbrahim Yıldız, araştırma yaptıklarını ve diktikleri Türk Bayrağı’nın bölgede ki en geniş dalgalanma yüzölçümüne sahip olduğunu, amaçlarının da bayrak sevgisini pekiştirmek olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817