Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Turnuvada Serdal Aksakal birinci, Enes Men ikinci, Yusuf İslam Tanış üçüncü oldu.

Körfez Vefa SK Kulübü Çamlıtepe tesislerinde düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu.

Final maçlarında da aynı çekişme devam etti ve kazanan Serdal Aksakal olarak şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvada derece alan tenisçilere kupa ve madalyalarını, 1. Serdar Aksakal’a madalyasını Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kupayı ise Körfez Vefa SK Başkanı Muhammed Emin Kılıç verdi. 2. Olan Enes Men’e madalyasını Körfez Kızılay Başkanı İsmail Hakkı Akın verdi. 3. Yusuf İslam Tanış’a madalyasını Körfez Vefa SK Denetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Şimşek verdi. Turnuvamızın 4. sü Burak Koparan oldu ve atkısını Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin verdi.

Turnuvada birinci olan Serdar Aksakal centilmenlik örneği gösterdi ve yaşı ve sponsor oluşu nedeniyle gençlerin motive olması için madalyasını ikinci olan Enes Men’e verdi. İkinci olan Enes Men’de üçüncü olan Yusuf İslam Tanış’ta, üçüncülük madalyası da Burak Koparan’a verdi.

Teşekkür etti

Körfez Vefa SK Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç, peş peşe iki ayrı turnuva düzenlediklerini ve büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Pandemi döneminde yaptığımız ayak tenisi ve masa tenisi turnuvaları beklediğimizden fazla ilgi gördü. Çalışmalarımız İstanbul başta olmak üzere diğer il ve ilçelere, spor kulüplerine örnek oldu. Turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve destek nedeniyle ilçe halkımıza ve esnafımıza, katılım yapan takımlara teşekkür ediyoruz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817