Mavi Kapaklar Umut Oldu

Körfez Belediyesi’nin mavi kapak kampanyasına destek veren öğrenciler ve vatandaşlar, 6 adet tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahibi engellilere verilmesine vesile oldu. Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından, ilçedeki okullarla işbirliği içerisinde sürdürülen kampanya kapsamında bir ton mavi kapak toplandı. Yaklaşık bir yıldır sürdürülen kampanyanın neticesinde alınan altı adet tekerlekli sandalye, Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırıldı.

Kampanyanın devam ettiğini söyleyen Körfez Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ali Osman Yıldırım “Toplanan plastik kapaklar doğada yüzlerce yıl bozulmadan kalabiliyorlar. Doğadaki her şeyin  geri dönüşümü mümkün olduğu gibi bu mavi kapaklarında geri dönüşümü sağlanıyor. Toplanan kapakların geri dönüşüm yoluyla hem ekonomiye kazandırılıyor, hem de kapaklar karşılığında engelli vatandaşlarımız tekerlekli sandalye ediniyorlar. Kampanyayı destek verenherkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817