Mazot deposunu çakmakla kontrol etmeye kalkınca canından oldu
 Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele ilçesi Yuvacık’ta ikamet den evli ve 4 çocuk babası 56 yaşındaki İsmail Beyazıt uzun zamandır TIR şoförlüğü yapıyordu. Ağustos ayının başında İstanbul’dan mal yükleyen Beyazıt, aldığı yükü Mersin’e götürmek üzere yola çıktı. 

İstanbul’dan aldığı yükü Mersin’de boşaltan TIR şoförü İsmail Beyazıt, 18 Ağustos günü TIR’ını bir garaja çekti ve mazot deposunu kontrol etmek istedi. Ancak havanın karanlık olmasından dolayı bir şey göremedi ve yanında bulunan çakmağı yakarak depoyu kontrol etmek istedi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Çakmağını çakan talihsiz şoför bir anda alevler içerisinde kaldı. Olayı gören çevredeki şoförler hemen Beyazıt’ın yardıma koştu. Yaralı şoför olay yerine gelen ambulansla önce Mersin Devlet Hastanesi’ne ardından ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada yedi gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören şoför doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. İsmail Beyazıt’ınm cenazesi Adana’da tamamlanan adli işlemlerinin ardından bu sabah ailesine teslim edildi. Beyazıt bugün Yuvacık merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yuvacık’ta toprağa verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817