Mazot Hırsızları Yakalandı


İl Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı tarihlerde Çayırova ve Gebze İlçelerinde meydana gelen (12) ayrı otodan mazot hırsızlığı olaylarının aydınlatılması ve faillerinin tespit edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda hırsızlıkları E.E. ve F.G.’nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Faillerin yakalanması amacıyla İstanbul Sultangazi İlçesinde gerçekleştirilen operasyon ile E.E. yakalanarak gözaltına alınmış, F.G.’nin ise yakalanması amacıyla çalışmalar devam etmektedir. Şüphelilerden E.E.nin hırsızlık suçlarından 7 adet, F.G.nin ise 1 adet kaydı olduğu tespit edildi.

Ayrıca şüphelilerin çalmış oldukları mazotları İstanbul Arnavutköy’de bulunan bir şantiye alanında depoladıkları tespit edilmiş, şantiyede yapılan aramalarda 600 litre mazot ve 2 adet mazot hırsızlığında kullanılan motorlu düzenek ele geçirilerek muhafaza altına alıdı.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan E.E 17.02.2020 günü adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanmıştır. 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü  İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817