Meclis Üyeleri 10 Şubat’ta Genel Merkeze gönderilecek
 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İl SKM Başkanı Halit Çokan, İl Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Ekrem Özenir, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Civelek, 12 ilçe başkanı ile aday tanıtım toplantıları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti. Her bir ilçede belirlenen adayların durumları hakkında değerlendirme yaptıklarını dile getiren, Civelek, aday tanıtım toplantılarının formatlarını belirlediklerini belirtti.

 

ADAY TANITIMLARI VAR

Geçtiğimiz günlerde açıklanan aday tanıtım toplantı tarihlerinde değişiklikler yaptıklarını söyleyen Civelek, daha büyük bir salon için, İzmit Belediyesi aday tanıtım toplantısını 2 Şubat’tan 16 Şubat’a aldıklarını ve toplantının Atatürk Kapalı spor salonunda gerçekleştirileceğini ifade etti. Körfez Aday tanıtım toplantısının ise 13 Şubat’a alındığını dile getirdi. Karamürsel İlçe belediye başkan tanıtımının ise 14 Şubat saat 14.00’te yapılacağını belirtti.

Açıklamalarına MHP’nin Esenyurt bürosuna yapılan saldırıyı kınayarak devam eden Civelek, maalesef siyasete kan bulaştı, Cengiz Akyurt kardeşimiz Allahtan rahmet diliyorum, ailesine ve tüm MHP camiasına Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün şahsına başsağlığı diliyorum”, dedi

 

10 ŞUBAT’TA GENEL MERKEZE GÖNDERECEĞİZ

Meclis üyeleri aday adaylarının durumları hakkında açıklamalarda bulunan Civelek, meclis üyeliği için son resmi tarih 18 Şubat ancak, Ak Parti olarak belediye meclis üyesi adaylarımızı 10 Şubatta genel merkeze göndereceğiz, dedi. Üyelikler hakkında, belediye başkan adayları ve ilçe koordinatörleri ile toplantılar yaptıklarına ifade eden Civelek, meclis üyeliği adaylık başvuru yapmayanlardan da, hanımefendiler ve gençler için bir profil oluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

 

“BİZ HEP BERABERİZ VE BİRİZ”          

Gebze’de aday adaylarının genel merkeze bir dilekçe gönderdikleri yolunda ki haberlere de cevap veren Civelek, Her bir ilçe için adaylar konusunda söylenenler olabilir ancak Gebze özelinde konuşmak gerekirse, belediye başkan aday adaylarımızla bir toplantı gerçekleştirdik, kendilerinin fikirlerini aldık, ben kendilerine şunları söyledim, genel merkezin kaleminden çıkmış ve başbakanımız tarafından imzalanmış kim ise onun arkasında dururuz ve çalışmalarımızı sürdürürüz, biz teşkilatız bize de bu yakışır, Kimin yazdığı belli olmayan imzasız bir dilekçe ile partimizi karıştırmak isteyenler bunu başaramayacaklar ve çok yakın bir zamanda Gebze aday tanıtım toplantısında da göreceksiniz, biz her zamanki olduğu gibi biriz, beraberiz, dedi.

 

ADAYLARIMIZIN ARKASINDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Siyasette rakiplerinin kendilerince fitne oluşturmak adına bir şeyler söyleyeceklerini ifade eden Civelek, ilçe belediye başkanlarımız genel merkezimizin kararı ile değiştirilmiştir, değişen belediye başkanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, ancak başkanlarımız başarısızlıklarından dolayı değiştirilmemiştir, genel merkezimiz takdir yetkisini kullanmıştır, bu işler nasip işidir, siyaset böyle bir şey bende aynı şeyi yaşadım, aynı siyasi erk beni bunu il başkanı olarak uygun gördü, aday olmayan arkadaşlarla herhangi bir problemimiz yoktur ve hep birlikte belirlenen adayımızı arkasında çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

 

FERDİ HAREKETLER TEŞKİLATI BAĞLAMAZ

Partililerin diğer siyasi partilere geçeceği yönünde ki soruya cevap veren Civelek, partimizde başka partilere geçiş yönündeki söylemler kesinlikle doğru değildir, bizim hiçbir üyemiz yerinden kıpırdamaz, dedi. Ne Derince de ne de Kartepe de böyle bir olay yaşanmayacaktır, önümüzde iki ay var bunu hep birlikte göreceğiz, dedi. Civelek, böyle asılsız söylemlere değil adaylarımız açıklandıktan sonra, partimizde teşkilatlarımızda ilçe başkanlarımızda bir yalpalanma var mı bunlara bakalım, ferdi birkaç hareket teşkilatı bağlamaz koskocaman bir teşkilattan bahsediyoruz, dedi.

 

KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Bugüne kadar ki seçimlere bakıldığında, siyasi partiler genel seçimlerde aldıkları oyu yerel seçimlerde alamadıklarını ifade eden Civelek, bu yerel seçim çalışmalarında kamuyou yoklamalarına bakıyoruz, ki kişilere kimlere oy verirsiniz, yerel seçimlerde hangi partiye oy verirsiniz, sorularına, vatandaşlarımızdan genel seçimlerden daha fazla oy çıkmaktadır, bunda milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunun farkına varmış ve iradesine sahip çıkmış olduğunu göstermektedir, dedi.13 belediyemiz içinde Allah bizi riyadan uzak tutsun diyen kaybetme lüksümüz yok diyen Civelek, gece gündüz çalışıyoruz, dedi. Belediye Başkan adayları için projelerin seçimlere bir ay kala açıklayacaklarını belirterek, adaylarımızla görüşmelerimiz sürüyor, projeleri seçim beyannamesi şeklinde açıklayacağız, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817