Meclis üyesi adayları gençlerle buluştu


    AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları olağan yönetim kurulu toplantısı İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim bürosunda gerçekleştirildi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılım sağladı. Olağan parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya meclis üyesi adayları da konuk edildi. Toplantıya İzmit Belediyesi Meclis üyesi adaylarından Hasan Ayaz, Engin Uztürk, Mehmet Çetin, Sabri Yıldız, Erdoğan Çakır, Aykut Bozkurt, Nevzat Tekinsav, Ersin Alparslan katılım sağladı.

 

GENÇLER ADAYLARLA BULUŞUYOR

Meclis üyesi adaylarıyla gençlerin bir araya geldiği ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda meclis üyesi adayları gençlerin çalışmalarını takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını söyledi. Aynı zamanda adaylar gençlik kolları tarafından ve ana kademe tarafından yürütülen çalışmalara her zaman destek olacaklarını ifade ettiler. Gençlerle tanışma ve kaynaşma amacıyla bir araya gelen adaylar oldukça keyifli geçen toplantıda gençlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

‘SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL’

Toplantıda aynı zamanda gençlik kollarının faaliyetleri hakkında bilgi alan meclis üyesi adayları gençlerin her zaman yanlarında olduklarını, gençlerin enerjilerinin kendilerine güç verdiklerini söyledi. Öte yandan sadece seçim zamanı değil her zaman teşkilat çalışmalarına destek vereceklerinin vurgusunu yapan adaylar, bireysel değil parti düşüncesiyle ve halka hizmet etmek amacıyla çalıştıklarını belirtti. Yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Muharrem Tutuş, meclis üyesi adaylarının her birini toplantılarına konuk edeceklerinin vurgusunu yaptı.

 

‘HER BİRİ ETKİLİ BİR İSİM’

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının her birinin birbirinden değerli isimlerden oluştuğunun altını çizen Tutuş, “Hepsi kendi bölgelerinde etkili, mesleklerinde başarılı, AK Parti teşkilatlarıyla uyumlu bir şekilde çalışacak hizmet edecek ağabeylerimiz. Bir çok ağabeyimiz gençliklerinden bu yana siyasetin içinde olan isimler. Bizler gençler olarak hepsinin tecrübelerinden faydalanıyoruz. çalışmalarımızla alakalı görüşlerini alıyoruz” ifadelerini kullanarak bundan sonra yapılacak olan çalışmaların koordineli bir şekilde süreceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817