Meclis Üyesi Canbaz Hakkında Şok İddialar..!

Ben yıktım o da yıksın

İYİ Parti’n Körfez ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi olan Fevzi Canbaz geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medyasından Naip Köyü sakinlerinden olan ve ilçede emlakçılık yapan Tuncay Kurt’un resmi yolu kapatarak kendi arsasının içine kattığını ve etrafını da taş duvarlarla çevirdiğini yazarak yetkilileri göreve davet etmişti.

Fevzi Canbaz ayrıca Tuncay Kurt’un 31 Mart yerel seçimlerinde Şener Söğüt’e kullanması için lüks vito Mercedes minibüs tahsis ettiğini iddia etmişti.

Çıkan haberler sonucunda Fevzi Canbaz’ın öne sürdüğü taş duvarı yıktığını söyleyen Tuncay Kurt gazetemize gelerek açıklamalarda bulundu ve ‘Ben iyi niyetle yaptığım ve başta eski muhtar ve azalar olmak üzere herkesin haberdar olduğu taş duvarı yıktım. Şimdi sıra Fevzi Canbaz’da o da yıksın’ dedi.

Evi kaçak ve ruhsatsız

Tuncay Kurt, Naip Köyü’nde Fevzi Canbaz’ın hissedarlı araziye hissedarların onayını almadan 3 yıl önce kaçak ve ruhsatsız iki katlı bina yaptığını ve bu binanın imar affından dahi yararlanmadığını söyledi. Kaçak ve ruhsatsız olan bu evine Fevzi Canbaz’ın biraz ileride bulunan kardeşi Remzi Canbaz’a ait evden elektrik ve su çektiğini de dile getirdi. Tuncay Kurt, ‘Madem Fevzi Canbaz çok dürüst bir siyasetçi o zaman evinin ruhsatını göstersin, gösteremiyorsa da benim yaptığım gibi yıksın’ dedi.

Minibüsü para karşılığı kiraladım

Fevzi Canbaz’ın iddia ve gündeme getirdiği minibüs olayını da açıklayan Tuncay Kurt, ‘Evet, minibüsü kiraladım. İbrahim Çırpan benim çocukluk arkadaşım. Benden ücreti karşılığı minibüsü istedi bende verdim. Aynı teklifi Fevzi Canbaz’a da yaptım. Hem de ücretsiz teklif ettim. Ben ticaret yapıyorum. Şimdi Fevzi Canbaz’ın ne yapacağını tüm kamuoyu ile beraber bende merak ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817