MEHMET AKBULUT, ‘’BU KONU ÇÖZÜLMELİ
 Mehmet Akbulut, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kendisinin etik olmayan bu davranışa karşı tepkisini gösterdiğini belirterek, ‘’Şimdi kararı Oda Başkanı Mustafa Efe ve Yönetim verecek. Benim istifamı kabul edip, Mustafa Genç’e de görevine devam et derlerse, Bülent Aracı ilk meclis toplantısında etik olmayan bu davranışa karşı tepkisini ortaya koyacak ve istifa edecek. Bu istifalar zincirleme olarak devam edecektir. Odamızın ve yönetimin zarar görmemesi, yıpranmaması için gerekenin yapılmasını bekliyorum. Burada yapılması gereken tek olay, yapılan anlaşmaya Mustafa Genç’in uymasını sağlamak ve ikna etmektir. Aksi halde bu durum odayı kaosa sürükler ve yönetimi töhmet altında bırakır’’ dedi.

Mehmet Akbulut, şimdi aynı etik kurallara uyan davranışı Mustafa Genç’ten beklediklerini ve anlaşmaya uyarak yerini 2 yıllık dönem için Bülent Aracı’ya vermesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817