MEHMET AKİF YILMAZ KARAMÜRSELDEYDİ
 Önceki gün Karamürsel'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz ilk olarak Karamürsel'in Akçat Köyüne gitti. Akçat köyünde Ak Parti Akçat Mahalle Başkanı Abbas Çetinkaya'nın kayınpederinin cenazesine katıldı. Daha sonra vatandaşlarla hasbihal eden ve yapımı devam eden Akçat merkez Camide incelemelerde bulunan Yılmaz, daha sonra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ayrıca Belediye personelini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Karamürsel Belediyesi ziyaretinin ardından Karamürsel merkez esnafını ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, esnafa 7 Haziran seçimlerinde desteklerinde dolayı teşekkür etti. Karamürsel merkez esnafları da Yılmaz'a teşekkür ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirttiler.

KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Esnafa teşekkür ziyaretinin ardından Karamürsel Kaymakamlığını ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Ardından sırasıyla Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel Başsavcısı'nı makamında ziyaret ederek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'i de makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, daha sonra Karamürsel'den ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817