Mehmet Akif Yılmaz'dan Milli İttifak'a Çağrı
 Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli TV ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti programına konuk olarak Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin birleşerek oluşturduğu Milli İttifak seçmenine çağrıda bulundu. Yılmaz; "Öncelikle Saadet partili kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ben Milli Görüş hareketinin içerisinde yoğrulmuş bir kardeşinizim. Rahmetli Erbakan hocamız bu ülke için neyi arzulamışsa o hedefleri Allah'a hamdolsun bu geldiğimiz noktada Ak Partimiz büyük oranda gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor. İmam Hatiplerin önünün kapatıldığı, Kuran öğretimin yasak edildiği günlerden bu günlere geldik. Dünya'da ve İslam Coğrafyasında itibarımız yükseldi. Etrafımız ateş çemberi bölgede güçlü bir Türkiye'nin varlığı geleceğimiz için hayati önem taşıyor. Gelin yüzde 50'lere dayanmış, ümmetin umudu haline gelmiş bu hizmet hareketine destek verin. Ülkemizi tekrar eski karanlık günlere döndürmek isteyenlerin oyunlarına gelerek vebalini kaldıramayacağınız adımlar atmayın." dedi.

 

RAHMETLİ YAZICIOĞLU BU MİLLETİN GÜCÜNE İNANLARDANDI

Mehmet Akif Yılmaz Büyük Birlik Partililere de seslenerek; "Aynı hissiyatı ve düşüncelerimi Büyük Birlik Partili kardeşlerimle de paylaşıyorum Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da bu milletin önünü açmak için uğraşan bu milletin gücüne inanan örnek bir siyasi liderdi. Bu uğurda mücadele ederken şehit oldu. Şimdi bu milletin gücüne inananların birlik zamanı inşallah Ak Partimizde oylarımızı birleştirelim onlara çağrım budur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817