Mehmet Ellibeş Bayram Kutlaması

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bayramların en önemli özelliğinin, Bayram yapamayanların hüznüne ortak olmak ve yaşanan sevinci en güzel anlamda birlikte paylaşmaktır.

Bu yönde ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımızın yoksul vatandaşlarımıza kucak açmaları, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına zenginlik katmaları, yetimlerimizin yüzünü güldürmeleri, zengin ile yoksulun birbirleriyle kaynaşması her bayram olduğu gibi Kurban bayramında da görmeyi en çok arzuladığımız birlikteliktir.

Gelecek için İdealimiz ve Hedefimiz başarıları tekrarlamak değil, bu başarıları daha da büyütmek, daha da zenginleştirmek, Halkımızı geleceğin mutlu ve müreffeh Türkiye'sine götürecek yolu olabildiğince kısaltmaktır.

 

Kurban Bayramının tüm insanlık için Dünya barışına vesile olmasını diliyor, Dünyadaki mazlum insanların her geçen gün eksilmesini temenni ediyorum. Biz Gölcük Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz ve bu mesuliyetin altında üzerimize düşeni yapacağız.

 

Kurban Bayramına işte bu idrak, bu inanç, bu güven ve heyecanla giriyoruz. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, el ele, omuz omuza, gönül birliği içinde Ülkemizi ileriye, daima ileriye taşımaya devam edeceğiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını canı gönülden kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817