banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Mehmet Ellibeş Hayırlı Bayramlar
 Gölcük Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada

Bayramların en temel vasfı, bayram yapamayanların acısına ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramların kültürün en önemli unsurları olduğunu belirtti.

Bayramlarda ekonomik durumları iyi olanların yoksul vatandaşlara yardım etmeleri gerektiğini bildiren Başkan Ellibeş,'Bayramların en temel vasfı, bayram yapamayanların acısına ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır.

Türk Milletinin Ramazan Bayramı vesilesiyle yoksullara sahip çıkma, el uzatma geleneği, biliyoruz ki sadece bu vatan topraklarıyla sınırlı kalmamakta, halkımızın şefkatli eli dünyanın çeşitli bölgelerindeki yoksul ve muhtaç insanlara kadar uzanmaktadır.

Milletimizin bu asil duygusu ve inancı,zayıf olana her fırsatta sahip çıkma anlayışımız, milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. Gelecek kuşaklara daha çağdaş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke bırakabilmek adına yürüdüğümüz bu yolda kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz.

Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, en iyi dileklerimle sevgi ve selamlarımı sunuyor, Herekse Hayırlı Bayramlar diliyorum  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826