MEHMET GÜMÜŞ AMASYALILAR DERNEK BAŞKANI OLDU
 Derneğin, yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki lokalinde yapılan, kahvaltılı buluşmasında görev değişikliği yapıldı. Mevcut Başkan Sedat Esen, görevini Mehmet Gümüş’e devretti. Görev devrini alan Mehmet Gümüş, işlerinin yoğunluğu nedeniyle yorulan Sedat esen’den görevi aldığı belirterek, ‘’3 yılda bir yapılan genel kurulla derneğimizde görev değişimi oluyordu. Derneğin hızını kaybetmemesi için görevi devir aldım ve 1 yıl sonra da normal kongremiz yapılacak. Sedat Esen, derneğimizi iyi noktalara kadar taşıdı, bundan sonra da yola biz devam edeceğiz. Dernek olarak, çeşitli kademelerde görev alan ve zor durumda olan hemşehrilerimizin daima yanında olacağız. Önümüzdeki ay, görkemli bir gece gerçekleştirerek, derneğimizdeki aktifliği daha da arttıracağız’’ dedi.

Derneğin aktif üyelerinden olan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’da, dernekteki aktifliğin artmasını ve çeşitli değişimlere gidilmesi gerektiğini ifade ederek, ‘’Dernekteki kötü izlenime neden olan bazı oyunları kaldıralım, bir günü kadınlara ayıralım ve bir günü de öğrencilere ders günü yapalım. Her Perşembe günüde dernekte Yasin-i Şerif okuyalım’’ diye öneride bulundu.

 

Kahvaltı sonunda şekillenen yeni yönetimin 20 Kişilik Kadrosu şu isimlerden oluştu:

Başkan Mehmet Gümüş, Eski Başkan ve yeni Başkan Yardımcısı Sedat Esen, Başkan Yardımcısı Duran Menteş, Başkan Yardımcısı Gökan Taksim, Muhasip Necip Taştepe, Sosyal İşler Başkanı Erdal Tunç, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yunus Akgün, Sosyal Başkan Yardımcısı Mehdi Menteş , Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Musa Coşkun, Bekir Maden, İrfan Kaçar, Duran Çıtır, Musa Duman , Sami Aydın, Şevket Menteş, Ramazan Parlak, Ali Yaşar, Metin Tunç, Ergün Şimşek, Ömer Parlak, Osman Bakırcı, Serkan Menteş, Savaş Şimşek, Hafi Ünal.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817