MEHMET GÜMÜŞ: ASMA KATLAR KALMALI
 Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş, ilçede önceden beri asma kat uygulamasının devam ettiğini belirterek, ‘’Kent estetiğinin bozulmaması için bu uygulama devam etmelidir. Fakat, uygulama devam ederken asma katların boşluğu çok iyi hesaplanmalıdır. Asma katlar nedeniyle binada yumuşak kat dediğimiz zayıf bir hat oluşmaktadır. Bu boşluklar azaltılarak, 2011 yılından beri yapılan bu uygulama devam etmelidir’’ dedi.

Gümüş, mecliste dile getirdiği önerilerin muhalefet partiden olması nedeniyle dikkate alınmadığını, iş işten geçtikten sonra da hak verildiğini ifade ederek, ‘’MHP’li meclis üyesi olduğum için söylediklerim hemen eleştiri olarak görülüyor. Sarnıç Han projesi bana göre çok yanlış bir uygulama. Tekrar söylüyorum, burasının zemini uygun değil ve iş merkezinin altına yapılacak olan tek katlı otopark, kendi ihtiyacını bile karşılamayacaktır. Bu proje ile merkezdeki tek yeşil alan ortadan kalkacak ve boğucu bir ortam ortaya çıkacaktır. Tekrarlıyorum, köprüden önceki son çıkış bu uygulamadan vaz geçilmeli. Üniversite binalarında da beni dinlemediniz ama sonradan zararıyla binayı yıktınız. Burada da aynı sonuca ulaşacağız’’ dedi.

Gümüş, belediye yetkililerinin yine kendilerini dinlemediğini ve Kaymakamlık arkasında yapılan gaz dolum tesisi için de uyarmalarına rağmen istasyonun yapıldığını ifade ederek, ‘’Sonuçta Körfez’in bir tüp bebeği oldu. Buraya doluma gelen araçlar kuyruklar oluşturmaya ve şimdilik küçük çaplı olan kazalar yaşanmaya başladı. Yarın liman devreye girince oluşacak trafiği düşünmek bile insanı ürkütüyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817