banner2752
banner2750
banner2776

Mehmet Irak, AK Partiyle Devam Kararı  Almış

Mehmet Irak yaptığı yazılı açıklama ile görüşmelerin olduğunu kabul etti ve sonrasında da yaptığı değerlendirme ile AK parti saflarından ayrılmayacağını söyleyerek, yeni partiye başarılar diledi. Yapılan yazılı açıklama şu cümleleri içerdi:

KAMUOYUNA

1986 yılından bugüne isimleri değişsede benim çizgim değişmeden RP, FP, SP, HAS PARTİ VE AK PARTİ de siyaset yapan ve hizmeti nimet bilen, bulunduğum yer ve makamlarda bu millete en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteren bir kardeşiniz olarak siyaset yapıyorum. Hamdolsun tek gayemde inandığım dinimin yaratıcısı Allahın rızasını kazanmaktır. Allah ömür verirse aklını ve vicdanını kiraya vermeden siyaset yapmaya devam edeceğim.

62.Dönem Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin Kocaeli İl Başkanlığı ile ilgili Yaklaşık 20 yada 25 gün kadar önce başlayan görüşmelerde şahsımla ilgili çıkan haber ve görüşmeler taraflarca olmuştur. Bu manada başta bizi bu göreve layık gören ve görmek isteyen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı kadim dostum Sayın Doğan Demir Beyefendiye, Kocaeli'de tanınan ve sevilen Parti kurucularından, Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer Faruk Başaran Beyefendiye ve bizi tanımak için vakit ayırarak özel görüşme yapan 62.Dönem Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendiye bizlere bu duyguyu yaşattıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zaman zarfı içinde geniş çaplı bir iştişarelerimiz oldu. Bu istişarelerimizde bizleri o makamda görmek isteyenlerde oldu olumsuz bakanlarda oldu. Elbetteki Gelecek Partisi de diğer siyasi partiler gibi bu millete hizmet etmek için yola çıkmış başında bulunan Sayın Davutoğlu da bu milletin gönlünde dürüst bir siyasi kimlik oluşturmuştur. Böyle bir siyasi partide, siyaset yapan herkes il başkanlığı gibi önemli bir makamda oturmak ister,  dostlarımızla ve kanaat önderlerimizle yapılan istişareler sonucunda siyasi kararım Ak Partide siyasete devam olmuştur.

Başta Gelecek Partisi Genel Başkanı 62.Dönem Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendiye, Genel Başkan Yardımcısı kadim dostum Sayın Doğan Demir Beyefendiye ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer Faruk Başaran Beyefendiye bundan sonraki siyasi ve özel hayatlarında sağlıkla başarılı bir hayat ve bize göstermiş oldukları ilgi için tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680