banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Mehmet Irak, başkan yardımcılığını düşünüyormuş



Has Parti genel başkanı Numan Kurtulmuş'un partisini kapatarak Ak Partiye geçmesinin ardından mecburen Ak Parti saflarına katılan Mehmet Irak, bir süre bocalamış daha sonra da Körfez muhalefetinin yapmaya çalıştığı ittifak toplantılarına katılmıştı.


Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine ittifak toplantısını düzenleyen D.P. Eski İlçe Başkanı Ufuk Mansuroğlu benim arkadaşımdı, çay içmeye çağırdı ben de çay içmek için gitttim şeklinde savunma yapan Mehmet Irak, daha sonra benim başkanım Engin Koyun'dur demişti.


Siyaset hayatına Refah Partisinde Muzaffer Baştopçu ile başlayan Irak, seçimlerden sonra Körfez Belediyesine işe girmişti. Yerel seçimleri Erhan Yenilmez’in kazanmasının ardından Muzaffer Baştopçu tarafından Gebze isuda göreve başlatılmıştı.
Bu arada siyasi faaliyetlerine devam eden Mehmet Irak,  Saadet Partisine geçmişti.


Bu partide İl yöneticiliğine kadar yükselen Mehmet Irak Has Partinin kurulmasıyla da Körfez İlçe Başkanı olarak atanmıştı.
Körfez'de sevilen bir isim olan Mehmet Irak  bu aralar  yakın dostlarına  Körfez’e hizmet etmek istiyorum. Önümüzdeki dönem Ak Partiden önce meclis üyesi seçilip daha sonra da başkan yardımcısı olmayı düşünüyorum diyormuş.


Ak Partinin kurmayları Mehmet Irak'a istediğini verirmi bilemeyiz ama, bildiğimiz bir şey varsa önümüzdeki yerel seçimlerde Körfez'de şiddetli pazarlıklar olacak gibi./Ahmet YARAR

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binali korkmaz 11 yıl önce

hakkıdır böyle başarılı bir adam tabiki başkan yardımcısı olsun kızkardeşlerinide yönetimine alsın ah ahhhhh siyaset nerelere geldi

Avatar
Vehbi KIRANŞAL 11 yıl önce

Gerçekten hizmet edecek ve vatandaşla barışık biri aranıyorsa Mehmet Irak tan daha iyisi olamaz......

Avatar
Vehbi KIRANŞAL 11 yıl önce

Gerçekten hizmet edecek ve vatandaşla barışık biri aranıyorsa Mehmet Irak tan daha iyisi olamaz......

Avatar
adam gibi adam ol @Vehbi KIRANŞAL 11 yıl önce

burak boş laf yapmayı bu işi götürecek aktif özü ak sütü ak etrafı pak ailesi mis biri olmalı

Avatar
Mustafa gençtürk 11 yıl önce

kendini pazarlıyor be kardeşim. irak kim başkan yardımcılığı kim? kaç kişi gelir peşinden. reklam kokan hareketler bunlar.

Avatar
mustafa gedik 11 yıl önce

körfez dei mehmet irak kadar kibirli bir insan daha yok reklamcinin teki kendisi ak partiyede hç yakışacak biri değil kaldiki başkan yardimciliği karsli olmasina rağmen karlilar tarafından hiçde sevilmeyen birisidir ayrica son zamanlarda hemşehrileriyle bolca kendini gösterip onlari kullanip biryerlere gelmeye çalişan birisidir.

Avatar
Muhammed Talha İrak @mustafa gedik 10 yıl önce

sende haklısın abim millet kendını ne gorurse karsındakınıde oyle gorurmus

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826