MEHMET IRAK'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mehmet Irak, alışılmışın dışında hareket ederek, yapılan eleştiriye eleştiri ile karşılık vermek yerine özür diledi ve yaptığı açıklama ile de sitem eden esnafın gönlünü kazandı.

Irak açıklamasında; ‘’ KÖRFEZ ESNAFINA
KAI Vakfı olarak, Kocaelide ilk defa hayata geçirdiğimiz Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günlerinde, körfez esnafımıza yer vermemiz gerekirken, bu işi bilmediğimizden dışardan gelen esnaflar katılmış oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına danışmadan yaptığımız bu tanıtım günlerine tepki koyan, oda başkanımız Sayın Yahya Öztürk Beyefendinin basında ve sosyal medyada çıkan haberinde, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfına yada Halkına karşı bir tepki değil, tam aksine haklı olarak esnafının tepkisini dile getirmiştir.
Sehven yapmış olduğumuz bu hatadan dolayı, oda başkanımız Sayın Yahya Öztürk Beyefendinin Şahsında kendisinden ve körfez esnafından özür diliyoruz.
Yönetim Kurulu Adına
KAI Vakfı Başkanı’’ şeklimde cümleler kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817