MEHMET ORMAN ADAY ADAYI OLDU
 Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Orman Lojistik’in sahibi iş adamı Mehmet Orman , Ak Parti’den Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Orman Lojistik Şirketler Grubunun sahibi iş adamı Mehmet Orman, Ak Parti'den Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Orman başvuru dosyasını Ak Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem'e teslim etti.


MEHMET ORMAN KİMDİR ?

1968 yılında Mardin de doğan Mehmet Orman 1986 yılında Körfez ilçeye geldi. Lise Mezunu olan iş adamı 1995 senesinden bu yana TUĞSAŞ ( Türkiye Gübre Sanayi A.Ş.’nin, Gübretaş’ın ve İgsaş’ın nakliye işleriyle uğraşıyor. Körfez İlçe Hacı Osman Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Orman evli ve dört çocuk babası. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817