Mekanın Cennet olsun

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Esentepe Mahallesinin sevilen  esnaflarından olan ve bir dönem Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Başkanlığı da yapan Kenan Uzun İstanbul Kartal'da tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp ameliyatı sonrası vefat etti.

Uzun’un cenazesine ; Ak Parti Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez ilçe teşkilat başkanı Osman Badem, partililer ve sevenleri katıldı.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYORDU

Bir süre önce Kalp Krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Kenan Uzun'un tedavisine bir süre evinde devam edilmiş,  daha sonra tekrar rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kenan Uzun'un vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Uzun'un  Cenazesi İkindi namazına müteakip Esentepe Yeni Camii'den kaldırılarak Körfez Asri mezarlığına defnedildi..








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817