banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Melek Çelik’e Kadınlardan  Tam Destek

Çelik’e bayanlardan oluşan kalabalık gurup destek verdi.

Melek Çelik, kendisine destek vermek için gelen bayanlarla birlikte AK Parti İlçe binasına geldi ve İlçe Başkanı Şener Söğüt’e dosyasını teslim etti. İlçe Başkanı Şener Söğüt yaptığı kabul konuşmasında, “Rabbim kendisini utandırmasın, aday adayı bayan olunca destekçileri içinde de kadınlarımız daha kalabalık yer aldı” dedi.

Daha sonra söz alan Melek Çelik, Hakkari’de şehit olan askerleri anarak, “Şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. 16 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çıktığı yolda önce insan dediğini vurgulayarak, insanı yaşat  ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yüceltsin düsturunu yol haritası olarak belirledik. Her ailenin ve her şehrin bir hikayesi var. Siyasette ki başarı ve emeğimizi beni bu göreve getirdi. Belediyenin önemli görevi yaşama dokunmak ve hizmeti eşit olarak dağıtmaktır. Merhamet ve dürüstlüğümüzden, dik duruşumuzdan ödün vermeden, nasıl ki kadın kollarımız ile Kocaeli’nin en başarılı ekibi olduysak, belediye olarak da en başarılısı olacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

Daha sonra Melek Çelik dosyasını Şener Söğüt’e teslim etti ve kendisini desteklemeye gelen bayanlarla toplu resimler çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826