Memiş başvurusunu Yıldırım'a sundu
Dilovası Belediyesi çalışanlarından Sosyolog ve Aile Danışmanı Eğitim Uzmanı Cemil Memiş dün akşam Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a başvuru dosyasını sunan Memiş'i dostları yanlız bırakmadı. Memiş'in aday adaylığı başvurusunda konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Bilindiği gibi seçim takvimi işliyor. Bu takvim süreci içerisinde ilçemizde de 2014 yerel seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu güne kadar yaklaşık 10 arkadaşımız aday adaylığı başvurusunu yaptı. Şimdi ise Dilovası'nın yetiştirdiği genç bir arkadaşımız Cemil Memiş başvuru dosyasını sunuyor. Böyle genç arkadaşlarımızın başvurularını sunması ve cesaret etmeleri bizleri gelecek konusunda umutlandırıyor. Kendisine hayırlı olsun diyorum."dedi.
250 MİLYON LİRALIK HİZMET ALDIK
Yıldırım ayrıca, "Dilovası son 4,5 yılda çok büyük hizmetler aldı. Kentimize 4,5 yılda 250 milyonluk yatırım yapıldı. Ancak Dilovası'nın diğer ilçelere oranla eksiği fazla olduğu için yapılan hizmetler tam olarak görünmese de Dilovası gerçekten önemli bir yol kat etti. İnşallah bir sonra ki dönemde alacağı hizmetler ile daha yaşanabilir bir Dilovası olacaktır."dedi.
AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE
Aday adaylığı dosyasını AK Parti İlçe Teşkilatı toplantı salonunda İlhan Yıldırım'a sunan Cemil Memiş, burada yaptığı konuşmasında, "AK Parti büyük bir camia ve büyük bir aile ve bu partide herkese yetecek kadar sevgi var. Hizmet üreteceklere de açacağı kapısı vardır. Bu büyük ailenin içerisinde olmak ve hizmetlere katılmak bizler için büyük bir onurdur. Bu aile içerisinde bizlere kapılarını açan cefakar yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. 
HAKKA VE HALKA HİZMET
Siyaset AK Parti çatısı altında "Hakka ve Halka" hizmet odaklı yapılıyor. Bu misyonu yüklenen bir partide genç bir arkadaşınız olarak hizmet etmek için yola çıkıyorum. Diğer aday adayları arkadaşlarımla aynı takımın birer fertleri olarak, birbirimize yardımcı olarak başarılı bir seçim süreci geçireceğiz ve AK Parti'nin Dilovası'nda ki iktidarına ve başarılarına katkı sunmaya devam ettireceğiz. Aday adaylığı sürecimde de saygıyı temel alacağım."dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817