Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’den KOTO’ya Ziyaret

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcıları Hüseyin Avni Aslan, Alp Kayalar, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, iş insanları görüş ve önerilerini de sundu.

İNCE’DEN KOTO’YA TEŞEKKÜR

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’ye ziyareti dolayısıyla teşekkür eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Üyelerimizin sıkıntılarını gündeme getirmeyi ve çözümü noktasında atılabilecek tüm adımları atmayı önemli bir sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Sayın İnce’ye de hazırladığımız kapsamlı raporu sunacağız. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi. KOTO’nun, Kocaeli’nin önemli kurumlarının başında geldiğini ifade eden Genel Başkan İnce, partisinin iş dünyası odaklı projelerini paylaşarak, misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817