MEMUR  EMEKLİLERİNE BAYRAM MÜJDESİ!
 Memur lerine Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) müjde geldi. Yaklaşık 2 milyon memur emeklisinin maaşlarını Kurban Bayramı'ndan önce ve zamlı olarak alacakları açıklandı. Toplu sözleşmede kararlaştırılan, tüm memur emeklilerine verilecek olan seyyanen 83 ile 100 lira arasındaki , maaşlara 21 Eylül'de yansıyacak. Üstelik bu zam 1 Eylül'den itibaren hesaplanacak ve aradaki 21 günlük zam farkı da hesaba yatırılacak. Memur emeklilerinin zamları, emekli ve malul aylığı alanların hizmet süreleri, dul ve yetim aylığı alanların ise hizmet süresi ile aylık bağlama oranları esas alınarak hesaplanacak.

MAAŞLAR BAYRAM'DAN ÖNCE CEPTE
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin aylıkları bayram öncesi yatacak. SSK işçi ve tarım emeklisinin aylıkları, tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara 17 Eylül'de, 5 ve 7 olanlara 18 Eylül'de, 3, 4 ve 1 olanlara 21 Eylül'de, 2 ve 8 olanlara 22 Eylül'de, 0 ve 6 olanlara da 23 Eylül'de maaşları ödenecek. 4/B Bağ-Kur esnaf ve tarım emeklisinin aylıkları 22 Eylül'de ödenecek.

FARK 300 LİRAYI BULACAK
Aylıklar üçer aylık dönemler halinde almakta olanlardan Ağustos-2015 döneminde aylık alanlara; Eylül ve Ekim ayı olmak üzere 2 aylık tutarında, Eylül-2015 döneminde aylık alanlara; Eylül, Ekim, Kasım ayları olmak üzere 3 aylık tutarında (300 lira), Temmuz-2015 döneminde aylık alanlara; Eylül ayı olmak üzere 1 aylık tutarında, her ay alanlara; Eylül-2015 ayına ait 1 aylık tutarında aylık farkı yatacak.

kaynak: takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817