MEMURUN HARCIRAHI İKİ KATINA ÇIKTI
 MEMUR-SEN Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Başkanı Hacı Bayram Tonbul, enerji, sanayi ve madencilik hizmet kolunda madencilik faaliyetlerinin incelenmesi ve denetlenmesi için iyet mahalli dışında görevlendirilen personele çift harcırah verileceğini müjdeledi. 

70 LİRAYA ÇIKTI 
Tonbul, "Hizmet kolumuzdaki Maden Kanununda İhtisaslaşmış Devlet Kuruluşu olarak sayılan, Enerji Bakanlığı, TEİAŞ Genel Müdürlüğü, TEDAŞ Genel Müdürlüğü, TKİ Genel Müdürlüğü, TTK Genel Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, TETAŞ Genel Müdürlüğü, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde çalışan personel her yıl bütçe kanunu ile belirlenen gündelik 
 miktarının iki katı tutarında harcırah alacak" ifadesini kullandı. Tonbul, bu kazanımla normal harcırah miktarının 35 liradan 70 liraya çıkarıldığını belirterek, "Hizmet kolumuzdaki 10'dan fazla kurumun personeli, bu kazanımdan faydalanacak. Yaklaşık 10 bin çalışan, madencilik faaliyetlerinin incelenmesi ve denetlenmesi için memuriyet mahalli dışına göreve gittiğinde 35 lira yerine 70 lira harcırah alacak" dedi.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817