banner2779
banner2752
banner2750

MENGÜÇ;

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç tarafından yapıldı. İzmit Orman Depo alanı bölgesinde yer alan muhtarların katılımıyla Antikkapı Restoran’da yapılan toplantıya Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

 

YER SEÇİMİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Toplantıya katılan muhtarlara bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç tarafından yapılan sunumda yer seçiminin neden Orman Depo Alanı bölgesi olduğu ve işleyecek süreçle ilgili bilgi verildi.

 

SİZLERLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Sunumu gerçekleştirdikten sonra mahalle muhtarlarına hitap eden Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, ‘’Siz bizim oradaki temsilcilerimizsiniz. Sizler vatandaşlarımıza projenin öneminden detaylı bir şekilde bahsedeceksiniz. Bundan sonra insanların kafasındaki soru işaretlerini sizlerle birlikte gidereceğiz‘’ diye konuştu.

 

BU TESİS KOCAELİ İÇİN ÖNEMLİ

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç’ten sonra söz alan ve bu tesisin önemine vurgu yapan Dairesi Başkanı Kahraman, ‘’Kocaeli hem tarım, hem sanayi, hem de bir turizm kenti. Kocaeli’nin herhangi bir çöp sıkıntısı olmasın diye çalışıyoruz. Yapılacak çalışmalar ve örnekler elimizde mevcut. Bu çalışmalar ile en güzel projeyi ortaya çıkaracağız‘’ dedi. Toplantı daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751