banner2779
banner2752
banner2750

Meral: "Halka Hizmet Anlayışını Zenginleştireceğiz..!"

AK Belediyeciliğin ilkelerinden “Eşit Hizmet, Adil Yönetim” anlayışını, Dilovası’nın 32 yılık belediye geçmişinde, Gönül Belediyeciliğiyle zirveye çıkaracağını söyleyen AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem S.Meral bu ilkeleri yerine getirmede kararlı olduğunu açıkladı. AK Parti Aday Adayı Meral şöyle dedi; “İlçemiz,  Anadolu’nun dört bir yanından iş ve aş umuduyla gelen insanların huzurla yaşadığı model bir yerdir.  ’Halka hizmet Hakka hizmet’ inanıcı ile yapılacak her hizmetin gayesi, ’İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışının tezahürü olacaktır.

Gönül Belediyeciliğini İnşaa Edilecek

İlçemizin dört bir yanına, eşit ve kaliteli hizmeti götürmeyle birlikte gönüller şenlenecek, bir ve beraber olma olgusu gönül belediyeciliğinin sunumuyla zirveye taşınacaktır. Bir yerde gönül belediyeciliğini en güzel bir şekilde ilçemizde uygulamada kararlı olacağız.

Herkesi Kucaklayacak Bir Yönetim Anlayışı

Ak Belediyecilik anlayışının olmazsa olmaz ilkelerinden adil yönetim anlayışını belediyenin sunduğu ve sunacağı her hizmette yaygınlaştırarak, ilçe genelindeki tüm vatandaşların aidiyet duygusunun rahatlığıyla sunulan ve sunulacak hizmetleri iyi bir organizasyonla halkımıza gösterilecektir. Doğduğu yer neresi olursa olsun ırkı, dili, dini, mezhebi ne olursa olsun Dilovası’nda kader birliği eden herkesi aynı muhabbetle kucaklanacak, Dilovası’na has ortak yaşama kültürünü daha da geliştirerek, bütün vatandaşlarımızı aynı ortak gelecekte bir ve beraber kılmak için var gücümüzle çalışacağız.

Sanayiciyle Akılcı İşbirliği

Sanayi kenti olan Dilovası’nda OSB yönetim ve sanayicilerin eğitime sosyal ve kültürel yaşama olan desteklerini akılcı ve sağlam işbirliğiyle köprü görevini şeksiz ve şüphesiz şekilde yapacağız.

Hedefimiz, Belediye kaynaklarını,  etkin ve verimli kullanarak, üretken belediyecilik anlayışıyla katılımcı, şeffaf, adil ve kaliteli hizmetlerle ortaya koyarak,  bambaşka bir Dilovası tablosu çıkarmak olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751