banner2779
banner2752
banner2750

Merkezinde Baltalı Sopalı Kavga
Çıkan kavgayı olay yerine gelen polisler ayırdı. 

Olay, İzmit'in İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Bir gün önce laf atma yüzünden küçük yaşta iki grup tartışma yaşamış, ancak olay çıkmadan taraflar ayrılmıştı. Olaydan bir gün sonra tartışmaya karışan bir taraf eline aldığı iddia edilen baltayla, diğer tarafın İstiklal Caddesi'nde bulunan lazer epilasyon dükkanını açmasını bekledi ve dükkanı açan çocuk yaşta şahsın üzerine saldırdı. 

Çıkan kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıdaki polis kavgaya müdahalede bulundu. Bir polis çıkan kavgayı ayırmak isterken gözünden yaralanırken, taraflar biber gazı ve cop kullanılarak güçlükle ayrıldı. Kavganın yatışmasının ardından birbirlerinden şikayetçi olduklarını söyleyen taraflar, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751