Mersincik’te Kuran ziyafeti

Derince Müftülüğü Kuran Kursu’na bağlı yaklaşık 200 kursiyer hatim indirme programında bir araya geldi. Derince Belediyesi’nin katkıları ile hazırlanan program Mersincik Mahalle Konağı’nda gerçekleşti

200 kursiyer katıldı

Derince Belediyesi’nin katkıları ile hazırlanan etkinlikte, eğitimlerine Merkez Kuran Kursu’nda devam eden yaklaşık 200 kursiyer hatim indirme programda bir araya geldi. Derince Müftüsü Birol Nurlu ile Derince Belediye Başkan Yardımcısı Esra Kam’ın da katıldığı programa kursiyerler büyük ilgi gösterdi.

Nurlu’dan Alemdar’a teşekkür

Yaklaşık 2 saat süren hatim indirme programı sonrasında kursiyerler katkılarından ötürü Derince Belediyesi ile Derince Müftülüğü’ne teşekkür ettiler. Derince Müftüsü Birol Nurlu programda yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik ederken, kendilerine destek veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817