MEŞHUR PAŞA DÖNER KÖRFEZ DE
 İstanbul da merkezi bulunan ve tüm ilçelerinde 63 şubeye sahip olan dönercilik te meşhur leziz tadıyla Paşa döner 64. Şubesiyle körfez ağadere caddesinde açıldı.

 

İstanbul merkezli dönercilikte büyük bir adım atan Paşa döner İstanbul dışında ilk şubesini Körfez Ağadere caddesinde halka bedava döner dağıtarak açılışını yaptı. İlhan Zil’in 64. Şube olarak işletmeciliğini yaptığı Paşa Döner’i halk sevdi ve ikramlarıyla da samimi buldu. Paşa döneri sadece halk değil körfez protokolü de sevdi ve bu kadar leziz bir tadın körfez de açılmasından dolayı Paşa döner yetkilileri ni ve İlhan Zil’i tebrik ettiler. Paşa döner kendine has imajı, kalitesi ve leziz tadının yanısıra sipariş alarak ta hizmeti halkın ayağına kadar götürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817