MESLEKTAŞLAR, MUTLULUĞA ADIM ATTI
 Körfez’in tanınmış ailelerinde Süleyman-Ayşe Öcal Çiftinin hanımefendi kızları Mali Müşavir Filiz Öcal ile yine Derince’de ikamet eden Zeynep-Halis Bozalan çiftinin yakışıklı oğulları Gökhan, düzenlenen görkemli düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek birlikteliğe evet dediler.

Gelin ile damadın nikahın Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut kıyarken,  gelinin şahitliklerini ise Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ yaptı. Damadın şahitliğini ise Mehmet Fidan üstlendi. Düğün törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran katılarak gelin ile damadı tebrik ederken;  Kocaeli Odalar Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, daire müdürleri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gelin ile damat, kendileri için hazırlanan özel pastayı keserek bir birlerine ikram ettiler. Daha sonra düğün töreninin ilk dansını birlikte yaparak, diğer katılımcılarında piste gelerek oyun oynamasını sağladılar. Öçal ve Bozalan ailesi ise gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Kocaeli Milletvekilleri ise telgraf ile gelin ve damadı tebrik ettiler. Öçal ve Bozalan Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817