Metin Dan Kızını Evlendirdi

Metin Dan ile Şerife Dan çiftinin güzel kızları Nebahat ile Kezban-İbrahim Çelik çiftinin yakışıklı ve savcılık yapan oğulları Şeref Can, düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdiler.

PROTOKOL AKINI VARDI

Düğüne katılanlar arasında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Şaşkın, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KOYUN’DAN FORMA HEDİYE

Antikkapı Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Vekili Faruk Denli kıydı. Kalabalık bir şahitler huzurunda bir ömür boyu sürecek mutluluğa evet diyen Nebahat ve Şeref Can’ın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Çiftin nikahının kıyılmasının ardından şahitler arasında yer alan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, gençlere mutluluklar diledi ve Kocaelispor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817