METİN ÖZKAN’DAN ÇANAKKALE GEZİSİ


Körfez Belediye Meclis Üyesi Spor Adamı Metin Özkan düzenlemiş olduğu Çanakkale gezisine katılım yüksek oldu. Körfez İlçe’nin Siyaset, Spor, İş dünyası bir araya geldiği gezinin kafile sorumluluğunu Kurban Erguvan Yaptı.


Geziye katılan Körfez kafilesi Çanakkale Şehitliği’nin önemli yerlerini ziyaret etti. Conk Bayırı Atatürk anıtı, Conk Bayırı Gözetleme yeri,57.Alay Şehitliği, Mecidiye Tabyası, Mehmetçik Şehitlik Abidesi, Zığındere Şehitliği, Yahya Çavuş Şehitliği, Seyit Onbaşı, Alçıtepe gibi önemli noktalara otobüsle gerçekleştirilen ziyaretlerde Çanakkale İli’nin tanınmış Rehberi Erol Tanrıverdi geziye katılanlara tarihi tekrar yaşatarak duydu dolu anlar yaşattı. Meclis Üyesi Metin Özkan Çanakkale zaferi’ nin kahramanlarının ziyaretini çok önemsiyoruz, Arkadaşlarımızla sohbet ederken Çanakkale’ye gidip ecdadımızı ziyaret edelim bir Fatiha okuyalım diye ortak bir duygu çıktı ve bir anda karar aldık Amacımız Çanakkale ruhunu Çocuklarımıza yaşamaktı.


Çanakkale ziyaretine Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran Körfez Belediye Meclis üyeleri Şener Söğüt, Tekin Durmuş, Turgay Kaya, Turgut Caferoğlu, işadamları Şerafettin Dirican Kögiad Başkan Yardımcıları Fatih Fidan ve Mitat Atalay, Mali Müşavir Orhan Bozkurt, Modül Çelik Genel Koordinatörü Metin Oysu, Has Parti eski Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, Körfez Belediyesi Kültür Merkezlerinden sorumlu müdür Osman Erek ve eşleri ile çocuklar katıldı. Çanakkale Gezisi’nin sonunda geziye katılanlar Körfez Belediye Meclis üyesi Metin Özkan’a teşekkür ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817