Metin Şentürk, “Derneklere Politikacı Girer, Politika Giremez”

Şentürk yaptığı açıklamada, “Derneklerimiz ; kültürümüzün yaşatılması, korunması ve gelecek nesillere aktarılması, hemşerilerimiz arasında dayanışma için kurulmuş sivil toplum örgütleridir. Bu amaç doğrultusunda her bir derneğimiz kıymetli çalışmalar yapmaktadır.  Derneklerimizin önemli ilkelerinden biri de derneklerimize politikacı girer ama politika girmez.

Genç Kandıralılar Derneğimiz de bu ilkeler doğrultusunda güzel faaliyetler yapmaktadır. Futbol turnuva finaline ilgili tüm siyasetçiler davet edilmiş olup, programı uygun olanlar katılım göstermiştir.

Birlik ve beraberliğimize zarar verebilecek taraflı haberlere itibar etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile Kocaeli Yerel Kültür ailesindeki tüm derneklerimize teşekkür ediyor güzel etkinliklerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817