MEVLEVİ EVİ’NDE ŞİİRLER OKUNDU
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü tarafından kurulan ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere ev sahipliği yapan Mevlevi Evi’nde şiir imecesi yapıldı.

 

PEK ÇOK ŞAİRİN ESERİ OKUNDU

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği(KOŞYAB)’nin düzenlediği etkinlikte Abdurrahim Karakoç’tan Cahit Külebi’ye, Cahit Sıtkı Tarancı’dan Dilaver Cebeci’ye pek çok şairin eserleri okundu. Kocaelili şairler de kendi şiirlerini seslendirdi. KOŞYAB’ın gelenekselleşmiş şiir imecesi kentin yazarlarını da bir araya getirdi.

 

YENİ ESERLER ORTAYA ÇIKIYOR

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı Alptekin Cevherli, ”Şairin aşkı muhabbetinden gelir. Şiir imecelerimiz birbirine hasret kalan dostların muhabbetle kucaklaştıkları etkinlik olarak, yeni eserlerin ortaya çıkmasına da vesile oluyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817