Meydan ailesinden Kaymakam’a ziyaret

Kısa bir zaman önce Körfez İlçe Kaymakamlığına atanan Dr. Hasan Hüseyin Can’ı, gazetemiz imtiyaz sahibi Burhan Yarar ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yarar makamında ziyaret etti.

Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can, “Körfez’e atandığım günden itibaren ilgi ve alakasını eksik etmeyen Körfez halkına teşekkür ederim. Körfez ilçeye kısa bir zaman içerisinde alıştım. Değişik illerden göç alan bir ilçemiz olan Körfez’de, herkes birbirine uyum sağlamış. Körfez'liyim algısının oturduğu bir yer haline gelen ilçemizde başarılı ve faydalı işler yapacağımıza eminim. Gazetenizi yakından takip ediyorum ve çalışmalarınızı başarılı buluyorum. ” dedi. 

Ardından gazetemiz imtiyaz sahibi Burhan Yarar ise konuşmasında yeni Kaymakam Can’a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Körfez’e kazandırılacak olan bazı projelerin konuşulduğu ziyarette hoş bir sohbet ortamında gerçekleşti.

 


Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can gündemi Kocaeli meydan Gazetesinden takip ediyorum dedi.




Gazetemizin imtiyaz sahibi ve kurucusu Burhan Yarar ve Genel Yönetmenimiz Ahmet Yarar Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can'a 
Sözler kurşun,Göğsümüz Kalkan
Bin parça da olsa bölünmez bu vatan
Atam, sen rahat uyu işte Meydan....

yazılı gazetemizin 10 Kasım 2007 özel sayısıyla günün anısına fotoğraf çektirdiler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817