Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dün Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet  Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin  ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geçti.Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra yaralıları ziyaret etti.

Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert açıklamalarda bulundu. Saldırıyı gerçekleştirenlerden mutlaka hesap sorulacağını vurgulayan Erdoğan şunları söyledi;

"İki tane yoğun bakımda arkadaşımız var. Şuurları açık, şakalaşmaya varıncaya kadar… Öyle zannediyorum ki çok kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacaklar.Buradakileri doğrusu ben iyi gördüm.İşin geneli itibari ile baktığımızda 38 şehidimiz, 155 yaralı söz konusu.

MEYDANI BU KAHPELERE BIRAKMAYACAĞIZ

Burada üzerinde duracağımız en önemli konu bu terör belası ile mücadelede sonuna kadar gideceğiz. Milletimizin bundan şüphesi olmasın. Bizi bunlarla korkutacaklarını zannediyorlarsa biz bu alçaklara, bu kahpelere meydanı bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Bunların bu vatanda en küçük bir hisseleri yok. Bunların vatanseverlik diye bir derdi yok.

DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER

Bir Bursaspor-Beşiktaş maçı oynanıyor, oradaki polislerimiz niye görevli; o maç sağlıklı bir şekilde yapılsın, seyirciler evlerine uğurlansın diye oradalar. Bunlar kalleşçe, alçakça otobüslerine binmek üzere hazırlık yapan aslanlara el yapımı yüklü araçla saldırıyor. İçimizi sızlatan tabloyla karşı karşıya kalıyoruz. Bunlar yanında kalmayacak, yanlarına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler. Patlayıcı için incelemeleri yapıyorlar. Cinsi nedir, nedir ne değildir bunların incelemesi yapıldıktan sonra İçişleri Bakanlığımız gerekli açıklamayı yapacaktır."

Kaynak: Haber7


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817