Mezardan çıkan kemikleri gelişi güzel attılar
 Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı’nda insanlara ait kemik parçalarının gelişi güzel olarak poşete konularak mezarın bitişiğine bırakılması tepkilere neden oldu. Mezarlık içinde ise birçok noktada insanlara ait kemiler bulunduğunu söyleyen vatandaşlar, “İnsanın ölüsüne bile saygı yok” dediler.

Gebze’de insanın ölüsüne bile artık saygının kalmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Çok eski zamanlarda vefat eden insanlara ait kemik parçaları çöp poşetlerine konularak mezarın bitişiğine bırakıldı.  İddialara göre, 8 Eylül 2014’de vefat eden Huriye Çetinkaya’ya ait mezar yeri kazıldığı sırada topraktan çok sayıda insan kemiği çıktı. Mezarın içinden toplanan kemikler daha sonra iki poşete doldurulup mezarlığın yanına bırakıldı. Günlerce açıkta kalan insan kemikleri mezarlık içinde dolaşın köpekler tarafından sağa sola saçıldı. Bu durumu gören vatandaşlar ise Gebze Belediyesi’ni arayarak durumu ilettiler. Ancak geçen zaman içinde insanlara ait kemikler bir türlü alınmadığı gibi başka bir yere defni yapılmadı. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar ise insanlara ait kemiklerin mezarlıkta bu şekilde bırakılmasının dinin de günah olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817