Mezarlıklar bayrama hazır

 

Körfez Belediyesi ekipleri tarafından ilçedeki mezarlıklar ve şehitlikte başlatılan bayram temizlik çalışmaları tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımları gerçekleştirildi. Ayrıca mezarlık içerisinde kırılan bordür taşları değiştirildi ve boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.

HAZIR HALE GELDİ

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile birlikte mezarlıklar içerisinde yol düzenlemesi ve muslukların yenilenmesi, otların biçilmesi ve ağaçların bakım işlemleri yapıldı. Yoğun bir tempoda gerçekleştirilen temizleme çalışmaları sadece şehir merkezinde değil, köylerde de yapıldı.

KORDİNELİ ÇALIŞMA

Körfez Belediyesi yetkilileri, bazı köy mezarlıklarında Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile ortak çalışmaların devam ettiğini belirterek, bayram gününe kadar devam edeceğini ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapacaklarını vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817