MEZARLIKLARA ZİYARET İÇİN OTOBÜS SEFERLERİ
 Büyükşehir Belediyesi, arife ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları,  Asri Mezarlık ve Bağçeşme’ye ücretsiz taşıyacak. Obüs seferleri Batı Terminali’nde hareket edecek.

 

ARİFE VE İLK GÜN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda belediye otobüsleri ve deniz ulaşım araçlarını kullananlar için ücretsiz hizmet verirken mezarlık ziyaretlerini de ihmal etmedi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yapacağı kabristan ziyaretleri için Arife günü ve Ramazan Bayramı’nın ilk günü ücretsiz otobüs hizmeti verecek.

 

SAAT BAŞI HAREKET

Büyükşehir Belediyesi’nin kabristan ziyaretleri için sefere koyduğu  otobüsler Batı Terminali’nden hareket edecek. Otobüsler 08.00- 17.00 saatleri arasında her saat başı Asri Mezarlık, Kent Mezarlığı ile Bağçeşme’ye kalkacak 

 

SERVİS GÜZERGAHLARI

Batı Terminali’nden kalkacak olan servislerin güzergahları şu şekilde; Bağçeşme Mezarlığı’na gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali-Cumhuriyet Caddesi - Alemdar Caddesi - Çocuk Parkı (İzmit Lisesi Önü) -  Yeni Turan - Bağçeşme.

 

Asri Mezarlığa gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali - Kuzey Yanyol - Leyla Atakan Caddesi – Santral - M. Ali Paşa – Üçyol - Eski İstanbul Yolu - Asri Mezarlık.

 

Kent Mezarlığı’na ziyarete gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali - Kuzey Yanyol - Leyla Atakan Caddesi – Santral - M. Ali Paşa – Üçyol - Eski İstanbul Yolu - Kent Mezarlığı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817