MEZUN OLDUĞU OKULA DOKTOR OLARAK DÖNDÜ
 Okul idaresi tarafından düzenlenen Kariyer ve Meslek Eğitim Programı kapsamında davet edilen konuk, aynı okuldan mezun olan Körfez devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Doktor Okan Dursun oldu. Genç doktor, daveti alır almaz memnuniyetle okuluna gitti ve bir zamanlar ders gördüğü sıralarda oturan öğrencilere hayatını anlatıp, başarıya ulaşan yoldaki önemli ip uçlarını anlattı. Oturdukları sıralardan mezun olup, karşılarına doktor olarak gelen Okan Dursun’u dinleyen öğrenciler, anlatılanları ve başarı öyküsünü dikkatle dinlediler.

Kariyer dersi veren Doktor Okan Dursun (39), 1991 yılında okuldan mezun oldu ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Kocaeli Üniversitesi Tıp fakültesi ve Körfez Devlet Hastanesi’nde pratsiyen hekim olarak bir süre görev yapan Okan Dursun, askerlik görevini tamamladıktan sonra Şemdinli’de Uzman Doktor olarak çalıştı. Halen Körfez Devlet Hastanesi’nde Uzman Doktor olan Okan Dursun, evli ve 1 çocuk babası.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.