banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MHP, 2019 STARTINI VERDİ

Tütünçiftlik Sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, konuşma yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, daha çok parti içindeki istifa ve ayrılık söylentilerine atıfta bulundu. Ünlü, 2019 seçimlerinde ve bundan sonrasında MHP’yi Kocaeli’nin yıldızı yapacak kadronun salonda yer aldığını belirterek, ‘’Sayın Genel Başkanımız Türkiye için çalışıyor. Biz de ne yapacağız onu konuşmalıyız. Başarılı olmak, 2019 yılında Türk Milleti’nin umudu olmak için ne yapmalıyız, onu konuşmalıyız. Yükselişimizin önüne geçmek isteyenlere karşı ne yapmalıyız, ülkücüler olarak nasıl tavır almalıyız onu konuşmalıyız. Kocaeli teşkilatı bunu göstermelidir’’ dedi.

Ünlü, konuşmasının bir bölümünde de Genel Başkan devlet Bahçeli’nin sözünü tekrarlayarak, ‘’Genel Başkanımızın dediği gibi Cehenneme kadar yolları var, toplu istifaların topu patladı. Düğün yapılacak diye bir araya topluyorlar, sonra toplu istifa diye haber yaptırıyorlar. Süreç bizden, Türk Milliyetçilerinden yana, bunu değerlendireceğiz ve Kocaeli Ülkücülerin olacaktır. Hepinizin birer Devlet Bahçeli olmanızı istiyorum’’ dedi.

Konuşmadan sonra, yemeğe katılan ilçe başkanları, il başkanı ve üst kurul delegeleri kendi aralarında toplantı yaparak gelişmeleri değerlendirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826