MHP ADAYLARIYLA SOKAĞA İNDİ
 Siyasi partilerde aday belirleme sürecinin tamamlanmasının ardından, kendi arasında istişare toplantılarını da tamamlayan MHP Körfez İlçe’de, sokağa inerek aktif çalışmalara başladı.

Körfez İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelen, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçe yönetimi, kadın kolları ve ülkü ocakları yönetimi, Milletvekili adayları ve aday adayları ile birlikte ilçeye dağılarak çalışmalara bırakılan yerden devam ettiler. Kalabalık ekipler halinde toplanan MHP teşkilatı, mahalle muhtarları, dernekler, sivil toplum kuruluşları, odalar ve esnafı tek tek dolaşarak parti çalışmalarını anlattılar.

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’da çalışmalara daha sonra dahil oldu ve Kuzey Mahallesi’ndeki vatandaş, esnaf ve muhtarlığı ziyaret etti. Türkkan, bu ziyareti sırasında Eymen adlı çocuğun doğum günü kutlamasına denk geldi ve aile tarafından davet edildi. Türkkan, sempatik tavırları ile ziyaret ettiği evlerde ilgiyle karşılandı ve partisinin çalışma programı hakkında bilgiler vererek, oy istedi.

Çalışmaların diğer mahallelerde, Hereke ve yarımca’da da devam edeceği, seçime kadar gidilmeyen sokak, ev kalmaması için özen gösterileceği belirtildi.

Nabi Yazıcı

Resim kod- Türkkan: Lütfü Türkkan çaldığı bir kapı açılınca doğum günü kutlamasına denk geldi ve Eymen adlı küçük çocuğun yaş günü kutlamasına dahil oldu.

Ev ev: Lütfü Türkkan, uğradığı evlerde ilgiyle karşılandı ve partisi için oy istedi.

Toplu halde: Kalabalık guruplarla sokak çalışmalarına başlayan MHP Körfez, parti önünde toplanan bu ekiple mahallelere dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817