MHP BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
 Tütünçiftlik’te, Royal Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ilçe yönetimi kadın ve Ülkü Ocakları ile çok sayıda partili de katıldı. Düzenlenen görkemli düğün töreni ile MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Zeynep Ün ve Mustafa Ün’ün kızı Zehra Özge Ün, ilçenin tanınmış ailelerinden Sadullah ve Emine Gür’ün oğulları Fatih Gür ile evlendi.

Düğün törenine katılan konuklar, genç çiftin mutluluklarını paylaşarak, pisti boş bırakmadılar. Düğün törenine katılan MHP teşkilatı, daha sonra da eski ilçe yöneticilerinden İdris Maden’in torunu, Kenan Maden’in oğulları Barış ve Alp Tuğra’nın, Güney Mahallesi’ndeki sünnet düğününe katıldılar. Düğünlerden sonra fırsat bulan MHP İl ve İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Aydın Ünlü ile Tütünçiftlik sahilde bir araya gelerek gelişmeleri, değerlendirdiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817