banner2779
banner2752
banner2750

 MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’den KTO’na Ziyaret

MHP heyetini Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkan Vekilleri Bilal Atak, Hamza Küpeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Söğüt, Mustafa Genç, Mustafa Gülçan, Erkan Çağlayan ve Meclis Üyesi Mehmet Gümüş’ten oluşan kalabalık bir Oda yönetimi karşıladı.

Ziyarette ilk olarak parti yöneticileri ve Oda yönetimi kendilerini tanıttı.

Ziyarette MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra şu açıklamalarda bulundu; “Kocaeli MHP İl Başkanlığı olarak daha önce Körfez Ticaret Odası’nın gündeme getirdiği konularda bizler de görüşlerimizi paylaştık, sizlere destek olmaya da devam edeceğiz. Ustalık dönemindesiniz. Siz seçimlerinizi tamamladınız, sıra bizde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

MHP İl Başkanı konuşması devamında ayrıca, “Nasıl bir iş adamının planı programı varsa bizler de bir plan üzerinde çalışmanın ürününü bugün alıyoruz. Bizler için zaman çok önemli. Körfez için en uygun adayı da en kısa sürede açıklayacağız.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretleri için MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Parti Yöneticilerine teşekkür eden Mustafa Efe, “Diğer Odalarda olduğu gibi bizler de seçimimizi tamamladık. 3.Dönemimiz olmasına rağmen üyelerimiz yaptığımız hizmetlerimizden memnun ki bizlere yine bu hörevi laik gördüler. Üyelerimiz için güzel şeyler yapmayı çok istiyoruz. Oda olarak bizim kesin bir yaptırımımız olmadığı için yaşanan sorunları, sıkıntıları yetkili mercilere iletmek için elimizden geleni her zaman yaptık, yapacağız da.” açıklamasında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751