M.H.P. İL BAŞKANI : “BEKİROĞLU GÖREVDE”
 MHP’de yerel seçimlerle ilgili istifalar nedeniyle bir süredir Doğan Bekiroğlu tarafından vekaleten yürütülen MHP Körfez İlçe Başkanlığı’na Zeki Gürsu’nun atamasının yapıldığı haberi, siyasi çevreleri hareketlendirdi.

GÜRSU’NUN LİSTESİ

MHP Körfez İlçe Başkanlığı’nı 1999 yılında, Körfez Belediyesi’nin MHP’de olduğu dönemlerde de yürüten Zeki Gürsu, 55 kişiden oluşan yönetim listesini medyada servis etti. MHP Körfez ve İl Teşkilatı yöneticileri ise, Genel Merkez’den kendilerine bu atamaya ilişkin resmi bir bilginin gelmediğini belirttiler.

“BEKİROĞLU GÖREVDE”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, sabah yaptığı toplantıda basın mensuplarının sorusu üzerine Körfez’e Gürsu’nun atanmasıyla ilgili bilginin kendilerine ulaşmadığını söyledi. Ünlü, Körfez’deki seçimlerde iddialı olduklarını belirtti, “AKP’nin 12 ilçe hesabını Körfez’de bozacağız. Bu nedenle, atama konusuna İl olarak titiz davranıyoruz. Körfez’e il başkan yardımcımız Doğan Bekiroğlu’nu atamıştım. Bekiroğlu görevine devam ediyor. Körfez’e atanacak isim, kısa süre içinde kesinlik kazanacak” dedi. Bu arada, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yöneticiler, öğleden sonra parti binasında uzun süreli bir toplantı yaparak gelişmeleri değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817