MHP İLK SKM’Yİ AÇTI

Tütünçiftlik Güney Mahallesi Demirkol Sokak’ta açılışı yapılan SKM’nin kurdele kesimine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP eski Kocaeli Milletvekili ve İl Başkanı Kemal Köse, AK parti ilçe yönetimi ve meclis üyesi aday adayları, MHP İlçe teşkilatı ve meclis yesi aday adayları ile kalabalık davetli gurubu katıldı.

Açılış konuşmalarında, Cumhur İttifakı için iki partinin birleştiği ve ülkenin bekası için sahada mücadele edileceği söylendi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran konuşmasında, “Bu milletin bekası için serdende, yardan da vaz geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’den Allah razı olsun” dedi.

Cumhur ittifakı Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt konuşmasında, “İnşallah gece gündüz Cumhur ittifakı olarak çalışıp seçimi kazanacağız. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hem de Devlet Bahçeli gece gündüz bu ülke için çalışıyorlar. Ekibimizle birlikte Körfez için çalışmaya hazırız” dedi.

MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve AK parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’da konuşmalarında sahada birlikte çalışacaklarını ve bir birlerine destek vereceklerini söyledi. Konuşmalar sırasında Cumhur ittifakı adayı Şener Söğüt kürsüde Bozkurt işareti yapınca alkışlandı. Konuşmaların ardından Kocaeli’nde ki ilk SKM merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817