MHP KADIN KOLLARI' NA YENİ BAŞKAN

Zübeyde Tezcan’ın atama açıklaması ve belge teslimi töreni partinin ilçe teşkilat binasında yapıldı. İlçe Başkanı Zeki Gürsu yaptığı açıklamada, ilçede kadın kollarını ilk kez kendisinin kurduğunu belirterek, ‘’Kadınların gücü küçümsenemeyecek kadar büyüktür. İlçe Kadın Kollarını kurduğumuzda bayanlar partide görev yapamaz anlayışı vardı. Bugün gelinen noktada kadınlar seçimlerde ve diğer parti çalışmalarında ön saflarda başarıyla yer alıyorlar. Yasemin Gönül Aykaç partinin Yönetim Kurulu’nda yer alıyor, bu görevi de geçici olarak üstlenmişti ve bugün devrini yapıyor’’ dedi.

Daha sonra Yasemin Gönül Aykaç ve Zübeyde Tezcan karşılıklı açıklamalarla görev devir teslimi yaptılar. Zübeyde Tezcan, aldığı bayrağı daha yukarılara taşımak için çaba harcayacağını söyledi. Atama nedeniyle partiye gelen bayanlar kalabalık gurup halinde yeni başkana destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817