MHP KARTEPE’DE TARTIŞMA BÜYÜYOR
30 Mart 2014 Yerel seçimleri öncesi partilerde tansiyon yükseliyor. İddialara göre MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ile MHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yılmaz Dizdaroğlu geçtiğimiz günlerde parti binasında tartıştı.


MHP ilçenin diğer ilçelerde sağlamış olduğu düzeni MHP Kartepe İlçe Başkanlığı bozdu. Aldığımız duyumlara göre ikili Kandil akşamı Kartepe MHP ilçe binasında bir araya geldi. Uzun süre tartışan MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ile MHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yılmaz Dizdaroğlu’nun  aralarındaki tartışma küfürleşmeye kadar gitti.

Başkan Murat Kalender’in, belediye başkanı adayı Dizdaroğlu’na, ilçeye girmeyi yasakladığı öğrenildi. Bakalım bu tartışmanın sonu nerelere kadar gidecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817