banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MHP Körfez Börü’yü İzledi

Hızlı bir tempoyla sahaya inen ve ardından da verdiği kısa molalarla çalışan ekipleri hem ödüllendiren, hem de dinlendiren Gürsu, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adayı Aynur Vergili’nin daveti üzerine ekibiyle birlikte sinema keyfi yaşadı.

Körfez Center Sinema Salonlarında vizyona giren “Börü” adlı filmi izlemeye giden İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kadın Kolları Başkanı Özlem Zaglı, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve ilçe yöneticileri ile teşkilat üyeleri kafede toplandılar.

Aynur Vergili’nin konuğu olan MHP gurubu, daha sonra salona girdi ve filmi hep birlikte izlediler. Hızlı tempoyla devam eden seçim çalışmalarına mola veren Zeki Gürsu, önümüzdeki günlerde daha yoğun tempoya ulaşacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826